Се продава Куќа во Ченто на супер локација!
81 000.00€

Property Description
Куќата се наоѓа на една од најубавите локации во Ченто. Расплага со одличен распоред за семејно домување. Година на градба 2016 год. Исто така, самото дворно место е прекрасно хортикултурно уредено зо зеленило, летниковец, базен со фонтани летна кујна фурна зидана скара и др. На радиус од 300 метри имате маркети, градинка, игротека, основно училиште, поликлиника, аптека и др . Се ви е олеснително во смисла на време за секојдневни потреби и обврски.
Property details
 • Reference: GG 847
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Gazi Baba
 • Interior Area : 176 m²
 • Rooms : 6
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 907
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Erkin Idriz
00389 70 388 360

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments