Tel +389 2 3225 021

Понуда на стан за продажба на Водно.
Price upon request

Property Description
Понуда на стан за продажба во резиденцијалниот дел од Водно. Станот се наоѓа во зграда која што е изградена 2002 година и истата се состои од 3 станбени единици. Станот се состои од 257м2 распределни на 2 ката. На првиот кат можеме да забележиме дневен престој од отворен тип кој што се состои од дневна соба, трпезарија и кујна од отворен тип, 2 спални соби од кои едната со внатрешно купатило, гостински тоалет и 3 балкони. Искачувајќи се на вториот кат можеме да забележиме простран простор кој што може да биде искористен мултифункционално, 2 купатила и 2 спални соби. Греењето е регулирано со централно градско парно, додека паркингот за возила се наоѓа пред зградата.
Property details
 • Reference: GG 778
 • Status : Used
 • Gross area : --- m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Vodno
 • Interior Area : 257 m²
 • Rooms : 4
 • Price/m2 :
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 286
 • Floor : 3
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments