Понуда на куќа за продажба на Водно.
Price upon request

Property Description
Понуда на куќа за продажба во резиденцијалниот дел од Водно. Куќата е изградена во 2002 година и истата се состои од 3 станбени единици. Станот се состои од 257м2 распределни на 2 ката. На првиот кат можеме да забележиме дневен престој од отворен тип кој што се состои од дневна соба, трпезарија и кујна од отворен тип, 2 спални соби од кои едната со внатрешно купатило, гостински тоалет и 3 балкони. Искачувајќи се на вториот кат можеме да забележиме простран простор кој што може да биде искористен мултифункционално, 2 купатила и 2 спални соби. Греењето е регулирано со централно градско парно, додека паркингот за возила се наоѓа пред зградата.
Property details
 • Reference: GG 778
 • Status : Used
 • Gross area : 562 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Vodno
 • Interior Area : 430 m²
 • Rooms : 8
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 1049
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments