Сосема Поинаков Вид на Домување.
Price upon request

Property Description
Заедно Создаваме Живот со Стил. Нов стан од 124 м2 и 6м2 балкон во строгиот центар на градот. Станот е лоциран во зграда заштитена преку програмата за културно наследство и е изградена во 1938 год. Станот е западно ориентиран и има две нивоа. На првото ниво има простран дневен перстој со трпезарија и отворена кујна, како и балкон, гостински тоалет и остава. На второто ниво е планиран интимниот дел во отворен стил со една бања. Нашата понуда ги задоволува потребите и желбите за современо домување со урбан и динамичен стил на живеење. Во согласност со локацијата, новиот станар не е обврзан и зависен од јавен транспорт или пак возило, а сепак е изолиран од градскиот метеж со прекрасен поглед во зеленило.
Property details
 • Reference: GG 761
 • Status : New
 • Gross area : 130 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 124 m²
 • Rooms : 1
 • Price/m2 : Price upon request
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 6327
 • Floor : 3
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments