На продажба се нудат луксузни апартмани
37 200.00€

Property Description
На продажба се нудат луксузни апартмани.Комплексот се наоѓа на 600м надморска височина, во мирна и зелена околина. Овој комплекс нуди уникатна можност за живеење во здрава и чиста околина, надвор од градскиот метеж на само 6км од центарот на градот. Позициониран на јужната страна на падините на Водно, овозможува многу сончеви денови во текот на целата година и избегнување на сивилото на скопската котлина. Објектот е граден по најсовремени европски градежни стандарди, со енергетски пасош за А+ категорија и максимална заштеда на потрошувачката на електрична енергија за ладење и греење до 70%. Комплексот Сончева Порта е составен од два објекти и е поврзан со плато кое е заедничко за сите станари. На платото се наоѓа базен кој е во функција само за станарите на комплексот. Под платото е обезбеден внатрешен и надворешен паркинг простор за возилата на станарите.Станот располага со 43.53 м2 и 5м2 тараса.
Property details
 • Reference: GG 745
 • Status : New
 • Gross area : 5 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Sopishte
 • Interior Area : 43.53 m²
 • Rooms : 1
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 1054
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Jasna Naceva-Office Manager
072253603

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments