Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџе 1
192 500.00€

Property Description
Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 1ви кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина и 20м2 балкони), станот располага со просторен дневен престој со трпезарија и кујна од отворен тип и излез кон балкон со јужна ориентација, 3 спални соби од кои 1 мастер спална соба со сопствена бања, дополнителна бања и остава. Двете спални соби имаат излез на заеднички балкон со северна ориентација. Паркингот е регулиран со 1 надворешно паркинг место. Греењето и ладењето се регулирани со сопствен систем- фенкојлери. Почетокот на градбата е предвиден во месец јули 2019 год., а завршувањето е предвидено во јули 2020 год. Прекрасната локација која Ви овозможува брз пристап до училиште, градинка, болница, место за спорт и рекреација како и високиот квалитет на материјалите кои ќе се користат за градба ја прават оваа индивидуална зграда совршено место за Вас и Вашето семејство. Локацијата на станот ги поседува сите атрибути на урбан живот со стил. Со цел да Ви го направиме попрегледен и подостапен процесот на изградба Вие како наши клиенти ќе бидете вклучени во сите фази на изградба на станот. Имотот е регулиран со лист за предбележување.
Property details
 • Reference: GG 1305
 • Status : Under construction
 • Gross area : 154 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Taftalidje 1
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 3
 • Price/m2 : 1 250.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 802
 • Floor : 2
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments