Стан за продажба во Центар
180 000.00€

Property Description
Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон ориентирани јужно, гостински тоалет, 4 посебни простории / спални соби, и две бањи. Станот е климатизиран а греењето е на сопствено парно на струја. Во непосредна близина на просторот се наоѓаат банки, супер маркети, катна гаража, ресторани , училиште "Песталоци" и градинка кои нудат удобности за секојдневно урбано домување. Станот се продава со закупец.
Property details
 • Reference: GG 1277
 • Status : Used
 • Gross area : 135 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 4
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 406
 • Floor : 4
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Darko Kostadinov
+389 2 3225 105
+389 71374423

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments