Стан за продажба во Дебар Маало
56 000.00€

Property Description
Нудиме стан за продажба лоциран во Дебар Маало во понова зграда. Станот е на високо приземје со површина од 40м2 , сопствено паркинг место и приватен двор на користење на сопственикот на станот. Имотот се состои од дневна соба од отворен тип поврзана со трпезарија и комплетно опремена нова кујна со апарати ( рерна , плотна, фрижидер и машина за садови), спална соба во која остануваат плакарите, ходник со вградени плакари, бања и остава. Дворното место е покриено со автоматска тенда. Станот се продава полу опремен со сопствено паркинг место.
Property details
 • Reference: GG 1266
 • Status : Used
 • Gross area : 40 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 40 m²
 • Rooms : 1
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ul 487
 • Mortgage :
 • Views : 4086
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Emilija Nikolovski
072/254-077

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments