Канцеларија за изнајмување во Центар
500.00€

Property Description
Нудиме канцелариски простор во Центар во нова станбено-деловна зграда. Просторот е лоциран на 1ви кат и располага со квадратура од 70м2 кои се распределени на 3 простории, тоалет, остава и балкон. Просторот е нов невселуван. Греењето е регулирано со централно парно. Просторот е веднаш вселив.
Property details
 • Reference: GG 1180
 • Status : New
 • Gross area : 70 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 0 m²
 • Rooms : 2
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 550
 • Floor : 1
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

David Nikolovski
070395153

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments