Канцеларија за ПРОДАЖБА во Центар
216 200.00€

Property Description
Нудиме канцелариски простор за продажба лоциран во Центар во нова станбено-деловна зграда на мезанин. Деловниот простор располага со 94м2 отворен дел , мини кујна и тоалет со поглед од една страна на булевар , а од друга на задниот дел од зградата. Подот е со керамички плочки, плафон со Armstrong осветлување, клима инвертер и сопствено парно на струја. Канцеларијата се продава со договор за закуп на две години.
Property details
 • Reference: GG 1158
 • Status : Used
 • Gross area : 94 m²
 • Town : Skopje
 • Zone : Centar
 • Interior Area : 94 m²
 • Rooms :
 • Price/m2 : 0.00€
 • Address : ---
 • Mortgage :
 • Views : 791
 • Floor :
Features
Contact
Name*
Telephone*
Email*
Message*

Agent

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Agency Details

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Location
Simulator
Amount
Time(Years)
Interest Rate %
Monthly Payment Number of Payments
Total Interest Total Payments