Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

Стан со 2 спални соби во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 85000 € Квадратура 74 m²

Понуда на луксузно ентериерно обработен стан, во зграда изградена 2009 година на локација Центар - позади универзална сала . Станот е лоциран на 6-ти кат во зграда од 6 ката. Со површина од 74м2, стан...
Ref. GG 1343
1948 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Целосно опремен стан на Водно со погле...

Skopje › Skopje › Vodno
За продажба: 95000 € Квадратура 94 m²

Понуда на стан за продажба на Водно. Станот се наоѓа во зграда изградена во 2009 година која се состои од 3 ката со 1 станбена единица на секој кат. Со површина од 94м2, станот располага со комфорен д...
Ref. GG 1342
80 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Panorama Residence Vodno with pool

Skopje › Skopje › Vodno
За продажба: Квадратура 188 m²

An uplifting sense of space, privacy and functionality are all hallmarks of this apartment. A unique 188 sq.m apartment with a pool in the distinctive Panorama Residence Vodno. The apartment consists...
Ref. GG 1324
373 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Понуда на стан за продажба во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 87600 € Квадратура 73 m²

Понуда на стан за продажба во Тафталиџе 1, комплекс Македонија кај Веро 2. Станот е лоциран на 2-ти кат со вкупна површина од 73м2, располага со комфорен и просторен дневен престој кој се состои од д...
Ref. GG 1316
827 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

луксузен стан за продажба во козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
За продажба: Квадратура 68 m²

Понуда на луксузно ентериерно обработен стан во нова зграда на локација Козле. Зградата се состои од 4 ката со поздемна гаража. Со површина од 68м2, станот располага со комфорен дневен престој кој се ...
Ref. GG 1314
451 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Влае...

Skopje › Skopje › Vlae 1
За продажба: 50400 € Квадратура m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Влае до Кам маркетот.Станот се наоѓа на 1ви кат во зграда со 6 стана, односно по 2 стана на кат. Располага со 53м2 во кои влегуваат дневна соба со трпезарија и кујн...
Ref. GG 1306
222 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 192500 € Квадратура m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 1ви кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
802 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Деловен простор за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 390000 € Квадратура 274 m²

Канцелариски простор за ПРОДАЖБА во Центар со директен пристап од Бул.Партизански одреди во Буњаковец. Канцеларијата е 274 м2 и се наоѓа на мезанин. Се состои од приемен дел на приземје кое преку скал...
Ref. GG 1293
412 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Козле...

Skopje › Skopje › Kozhle
За продажба: 88000 € Квадратура 77 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Козле во близина на Веро-Тафталиџе. Станот се наоѓа на 1-ви кат од вкупно 4 во зграда изградена 2008 година . Квадратурата од 77 м2 е распределена на простран дневен...
Ref. GG 1287
494 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
За продажба: Квадратура 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 2 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1285
488 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Нов стан за продажба во Тафталиџе 2...

Skopje › Skopje › Taftalidje 2
За продажба: Квадратура 135 m²

Понуда на нов стан за продажба во Тафталиџе 2. Станот е лоциран на 1 кат, во зграда од вкупно 4 ката со 4 станбени единици. Со вкупна површина од 135 м2, станот располага со просторен дневен престој к...
Ref. GG 1284
391 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 98000 € Квадратура m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
3048 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за Продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 80000 € Квадратура m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за продажба.Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 60 м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија /дневен престој, со кујна и балк...
Ref. GG 1278
4114 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Стан за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 180000 € Квадратура m²

Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон о...
Ref. GG 1277
406 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Плац на ПРОДАЖБА / со можност и за ЗАК...

Skopje › Skopje › Ilinden
За продажба: 350000 € Квадратура m²

Плац на Продажба во К.О. Илинден во индустриската/ логистичката зона. Плацот е лоциран втора линија од автопатот Куманово / Скопје со директно приклучување преку надвозникот за излез кон с.Илинден и ...
Ref. GG 1261
265 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

ПРЕМИУМ ЛОКАЦИЈА - Деловен Простор/ Ло...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: Квадратура 389 m²

Локал на ПРОДАЖБА во понудата на C21 GG's Point. Истиот е лоциран на една од главните приоди и влез од југозападната страна во центарот на градот со прегледност и пристап непосредно од самата крстосни...
Ref. GG 1258
509 Прегледи
Agent
Darko Kostadinov
CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 105,+389 71374423
Property

Одлична понуда, стан во Скопје City To...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За продажба: 135000 € Квадратура 106 m²

Одлична понуда, стан во Скопје City Tower 106m^2 со директен пристап до City Mall и паркинг. Во зградата има 24 часовно осигурување и е поврзана нa парно. Станот има одлична изолација. Опремен со: ...
Ref. GG 1256
3105 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан за продажба во Карпош...

Skopje › Skopje › Karposh 4
За продажба: 64800 € Квадратура 73 m²

Станот е со површина од 73m2 + 16m2 две тераси + 6m2 подрум. Има 2 комотни спални соби со сончева јужна ориентација, дневна соба со одвоен трпезариски дел и кујна со природна светлина од две страни. Д...
Ref. GG 1241
791 Прегледи
Agent
David Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
070395153
Property

Се продава градежна парцела во ЖДАНЕЦ...

Skopje › Skopje › Zhdanec
За продажба: Квадратура m²

Нудиме за продажба градежна парцела во Жданец. Површина 608м2, П+1+Пк, висина 8,80м....
Ref. GG 1239
575 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоц...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 66000 € Квадратура 44 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА лоциран во Центар наспроти ресторан Воденица. Објектот има самостоен влез и се наоѓа на приземје. Располага со 44м2 површина, помошна просторија, тоалет и мини терас...
Ref. GG 1235
401 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Стан во Тафталиџе кај НОВА....

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 100000 € Квадратура 88 m²

Стан во Тафталиџе во близина на гимназија НОВА. Изграден во 2014та година, се наоѓа на осми кат во модерна зграда со лифт од 9 ката. Располага со светол и простран дневен престој со отворена кујна и д...
Ref. GG 1189
9657 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар-ГТЦ...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 185000 € Квадратура 99 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во централното градско јадро Градски Трговски Центар.Локалот располага со квадратура од 99м2 со поглед на Жена парк. Локалот се наоѓа на 1ви кат и одговара за сите деј...
Ref. GG 1188
617 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖ...

Skopje › Skopje › Crniche
За продажба: 130000 € Квадратура 136 m²

ОДЛИЧНА ПРИЛИКА! Нудиме СТАН НА ПРОДАЖБА на падините на планината Водно, во близина на Панорама. Станот поседува 136 м2 од кои 9м2 се во балкони. Нашата понуда е одлична прилика за домување на пешачко...
Ref. GG 1184
4180 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262
Property

Понуда на стан во Аеродром со 3 спални...

Skopje › Skopje › Aerodrom
За продажба: 105000 € Квадратура 121 m²

Понуда на стан во Аеродром со 3 спални соби на ПРОДАЖБА. Станот е со вкупна површина од 121 м2 и е лоциран на 3 кат во зграда со 3 ката. Истиот располага со дневна соба со трпезарија и кујна, 3 спални...
Ref. GG 1173
561 Прегледи
Agent
Stole Gjorgjievski
CENTURY 21 GG's Point
070 395 262