Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

Стан во градба за ПРОДАЖБА во Тафталиџ...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 192500 € Квадратура m²

Понуда на стан во градба за продажба во Тафталиџе 1. Станот е лоциран на 2ри кат, во зграда од вкупно приземје плус 2 ката со 3 станбени единици. Со вкупна површина од 154 м2 (134м2 станбена површина ...
Ref. GG 1305
457 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Празен стан за канцелариско работење в...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 700 € Квадратура m²

Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана...
Ref. GG 1299
58 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 390000 € Квадратура 274 m²

Канцелариски простор за ПРОДАЖБА во Центар со директен пристап од Бул.Партизански одреди во Буњаковец. Канцеларијата е 274 м2 и се наоѓа на мезанин. Се состои од приемен дел на приземје кое преку скал...
Ref. GG 1293
94 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 400 € Квадратура m²

Нудиме празен канцелариски простор во Карпош 3 , комплекс Сити Гарден, лоциран на 1ви кат во нова зграда. Просторот располага со три простории, бања плус гостински тоалет и гаражно место. Просторот ...
Ref. GG 1291
103 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Тафталиџе 1...

Skopje › Skopje › Taftalidje 1
За продажба: 98000 € Квадратура m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Тафталиџе 1 во близина на Нова Гимназија. Станот се наоѓа на 8 ми кат од вкупно 9 во нова зграда со лифт. Квадратурата од 93м2 е распределена на простран дневен прес...
Ref. GG 1280
2776 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment for rent in Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура m²

Exclusive 3 Bedroom Apartment for Rent in the Center of the City. Bright south facing living room, open plan kitchen with a dining room, 3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 toilet. The property features com...
Ref. GG 1279
75 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за Продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 80000 € Квадратура m²

Се нуди празен стан во нова зграда во Центар за продажба.Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 60 м2 каде се распоредени една пространа отворена просторија /дневен престој, со кујна и балк...
Ref. GG 1278
3795 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 180000 € Квадратура m²

Се нуди на проджба празен стан во нова зграда во Центар. Станот е лоциран на 4ти кат со лифт. Располага со 135м2 распоредени на една пространа отворена просторија / дневен престој, со кујна и балкон о...
Ref. GG 1277
166 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за продажба во Дебар Маало...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 56000 € Квадратура 40 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Дебар Маало во понова зграда. Станот е на високо приземје со површина од 40м2 , сопствено паркинг место и приватен двор на користење на сопственикот на станот. Имо...
Ref. GG 1266
3901 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцелариски простор за изнајмување во...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 600 € Квадратура 78 m²

Нудиме канцелариски простор лоциран во Центар на раскрсницата помеѓу двата главни булевари Климент Охридски и Партизанска.Просторот се наоѓа во нова станбено-деловна зграда на 7ми кат со лифт. Распола...
Ref. GG 1245
240 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Плац за продажба во Злокуќани...

Skopje › Skopje › Zlokukjani
За продажба: 133000 € Квадратура m²

Нудиме плац за градба со намена Г3 (деловен објект) со параметри П+3 и висина 14метри. Плацот е со површина од 665м2 и е лоциран на втора линија од главната улица во Злокуќани во близина на клиниката ...
Ref. GG 1212
285 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 350 € Квадратура m²

Нудиме комплетно опремен стан за изнајмување во Центар во близина на училиштето песталоци. Станот располага со 68м2 кои се распределени на дневна соба со кујна и трпезарија, две спални соби , бања плу...
Ref. GG 1211
153 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Празен стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 500 € Квадратура m²

Нудиме празен стан за канцелариско работење во Центар лоциран на булевар Илинденска. Станот е на 3ти кат во мала индивидуална зграда. Располага со 95м2 кои се распределени на три простории, затворена ...
Ref. GG 1203
245 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар-ГТЦ...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 185000 € Квадратура 99 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во централното градско јадро Градски Трговски Центар.Локалот располага со квадратура од 99м2 со поглед на Жена парк. Локалот се наоѓа на 1ви кат и одговара за сите деј...
Ref. GG 1188
366 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцеларија за изнајмување во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 500 € Квадратура m²

Нудиме канцелариски простор во Центар во нова станбено-деловна зграда. Просторот е лоциран на 1ви кат и располага со квадратура од 70м2 кои се распределени на 3 простории, тоалет, остава и балкон. Пр...
Ref. GG 1180
318 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Цент...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 2500 € Квадратура m²

Компанијата Century21GG'sPoint нуди куќа за деловно работење во Центар. Куќата е изградена во 1931 година, а целосно и темелно реновирана во 2010 година (зајакнати бетонски ѕидови и дополнителни столб...
Ref. GG 1171
401 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Канцеларија за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 216200 € Квадратура 94 m²

Нудиме канцелариски простор за продажба лоциран во Центар во нова станбено-деловна зграда на мезанин. Деловниот простор располага со 94м2 отворен дел , мини кујна и тоалет со поглед од една страна на ...
Ref. GG 1158
719 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: Квадратура 74 m²

Нудиме локал за продажба лоциран во Центар на приземје со директен пристап од булевар. Локалот е 74м2 со два влеза од улица и еден излез од задниот дел на зградата, отворен простор со еден тоалет.Подо...
Ref. GG 1157
721 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 101600 € Квадратура 75 m²

Нудиме стан за продажба лоциран во Центар до универзална сала. Станот се наоѓа на 5ти кат со вкупно 6 во зграда со лифт.Располага со 80м2 распределени на дневен престој со кујна , две спални соби, ба...
Ref. GG 1156
678 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВAЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: Квадратура 74 m²

Нудиме локал за изнајмување лоциран во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот е на приземје со два влеза и еден излез на задниот дел од објектот. Располага со 74м2 отворен...
Ref. GG 1153
388 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 750 € Квадратура 70 m²

Нудиме локал за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар со директен пристап од булевар Партизански Одреди. Локалот располага со 70м2 распределени на две нивоа, голем излог и тоалет.Подот е со керамички плочки, плафон с...
Ref. GG 1149
506 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 750 € Квадратура m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
526 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Стан за ПРОДАЖБА во Охрид-Пештани...

Ohrid
За продажба: 79500 € Квадратура m²

Нудиме стан за ПРОДАЖБА во Охрид -на почетокот на Пештани. Станот се наоѓа во нова зграда која е во прва линија до езеро и со приватна плажа. Имотот е на 4-ти кат без лифт и со прекрасен отворен погл...
Ref. GG 1128
604 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077
Property

Деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар...

Skopje › Skopje › Centar
За продажба: 127400 € Квадратура 80 m²

Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА во Центар во близина на Универзална сала лоциран на високо приземје во станбено-деловен објект. Зградата е новоградба од 2013год и има сопствен паркинг и соптвен ма...
Ref. GG 1126
665 Прегледи
Agent
Emilija Nikolovski
CENTURY 21 GG's Point
072/254-077