Одбери имот

Соби
1
2
3
4
5+
Цена
Tooltip text Tooltip text
Површина
Tooltip text Tooltip text
Референца
Сортирај по:
Имоти за страна:
Вид на преглед :
Property

A brand new 3 bedroom apartment in Cit...

Skopje › Skopje › Karposh 3
За закуп: 800 € Квадратура 106 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1352
3874 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 600 € Квадратура 102 m²

Нудиме стан за ЗАКУП за користење како деловен простор. Станот се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката.Станот располага со 102м2 , со 3 работни простории, една кујна, тоалети, ориентација спрема југ....
Ref. GG 1315
3542 Прегледи
Agent
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

1 bedroom apartment in Center for Rent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 300 € Квадратура 60 m²

A 1 bedroom contemporary furnished apartment, located in the Center across from Debar Maalo - the most popular part in the center of Skopje. The apartment is located in a five story building - on the ...
Ref. GG 1304
4011 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for Rent in the Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 80 m²

An apartment for rent in the Center - across from Ramstore mall. The apartment is on the fifth floor of a new building. It consists of a spacious living room with a dining area, a connected kitchen, 2...
Ref. GG 1303
3498 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 2 bedroom apartment for RENT in...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 500 € Квадратура 79 m²

"City Tower" is located in Karposh next to the largest mall in Skopje - City Mall. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-to-ceiling windows, sleek wood strip...
Ref. GG 1208
4337 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern apartment in Center with all bi...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 650 € Квадратура 70 m²

Available from 05.06.2019 A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo - next to the Central park , the most...
Ref. GG 1176
3607 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Kapishtec

Skopje › Skopje › Kapishtec
За закуп: 270 € Квадратура 40 m²

We offer apartment for rent located in Kapishtec. The apartment is completely refurbished and fully furnished with new modern furniture. In 40m2 there are one living room, one bedroom and bathroom. I...
Ref. GG 1143
3984 Прегледи
Agent
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment FOR RENT in Debar Maalo

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 750 € Квадратура m²

An offer for a modern and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Debar Maalo, the most popular place in the Center of Skopje. The apartment c...
Ref. GG 1140
3149 Прегледи
Agent
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

Unique and brand new studio apartment ...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: Квадратура 48 m²

"City Tower" is located next to the largest mall in Skopje - City Mall , directly looking towards the Vodno Mountain. The apartment building features bright, open layouts with energy-efficient floor-t...
Ref. GG 1131
5334 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Modern 1 bedroom apartment in the Cent...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 350 € Квадратура 60 m²

Modernly furnished apartment which would be an excellent opportunity for RENT. The apartment is located in Center - 2 minute walk from the Main Square. The apartment is on the second floor. The apartm...
Ref. GG 1120
4101 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

A modern 2+1 new аpartment in Center f...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 66 m²

A new apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in the Center across from Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment i...
Ref. GG 1112
5648 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT in Center

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 600 € Квадратура 60 m²

Modernly furnished, the apartment is located in Center , close to the Central park.The apartment is on the third floor with south orientation. It consists of a spacious living room with a dining area...
Ref. GG 1054
3751 Прегледи
Agent
072/254-077
emilija.nikolovski@cp2m.mk
Property

A luxurious 3 bedroom apartment with a...

Skopje › Skopje › Crniche
За закуп: 1100 € Квадратура 124 m²

We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Crniche, a neighborhood on Vodno Hill. This residence is a five-story ...
Ref. GG 1046
4005 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 160 € Квадратура 28 m²

Издаваме нова невслувана гарсоњера во Центар во нова зграда. Гарсоњерата е опремена со нов мебел и се наоѓа во зграда со лифт. Гарсоњерата е веднаш вселива и се издава со озбезбедено паркинг место....
Ref. GG 936
6521 Прегледи
Agent
02 3071 003
dom@cp2m.mk
Property

A 2 bedroom apartment for RENT in Deba...

Skopje › Skopje › Debar Maalo
За закуп: 500 € Квадратура 76 m²

We are offering an apartment which would be an excellent opportunity for RENT. Modernly furnished, it’s located in Debar Maalo, the most popular part in the center of Skopje. The apartment is on the t...
Ref. GG 759
4052 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Apartment for RENT near City Central ...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 535 € Квадратура m²

As you get inside the apartment, you will immediately notice the modern touch and the comfort in which you can enjoy. Century 21 is offering you a brand new apartment with 85 sq.m. near the Central ci...
Ref. GG 755
4554 Прегледи
Agent
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

A luxurious apartment with a garden in...

Skopje › Skopje › Kozhle
За закуп: 800 € Квадратура 102 m²

AVAILABLE FROM 01.10. 2018 We are offering a luxurious and extraordinary apartment in a new building for RENT, which would be a great housing opportunity in Kozle. The apartment comprises of a spacio...
Ref. GG 718
4365 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар....

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура m²

Нудиме стан за ИЗНАЈМУВАЊЕ со одлична локација и поглед кон Кале, Влада и Градскиот стадион ( ориентација североисток ). Станот се наоѓа на 7ми спрат во зграда со лифт, лоцирана во централното градск...
Ref. GG 714
5473 Прегледи
Agent
072253603
ggpoint@cp2m.mk
Property

A 190m2 apartment to LET with spectacu...

Skopje › Skopje › Vodno
За закуп: 1700 € Квадратура 190 m²

A 190 sq. m. apartment to LET with a great view of the city. The apartment has 1 big balcony, with a view of Skopje. The apartment has 3 bedrooms and has a spacious living room with a balcony and a ba...
Ref. GG 609
4995 Прегледи
Agent
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

Понуда на стан за ИЗДАВАЊЕ...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 500 € Квадратура 109 m²

Нудиме наместен стан за ИЗДАВАЊЕ во Центар . Станот е со површина од 109м2 лоциран на први кат во зграда со 7 ката. Станот располага со светол и простран дневен престој со трпезарија и балкон, посебна...
Ref. GG 577
7517 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Одлична понуда на стан под закуп во ст...

Skopje › Skopje › Centar
За закуп: 400 € Квадратура 100 m²

Одлична понуда на стан под закуп во строгот центар на градот! Станот се наоѓа позади универзална сала и располага со 100м2, распределени во две спални соби, една работна соба, два тоалета, една терас...
Ref. GG 529
3518 Прегледи
Agent
070 395 262
stole.gjorgjievski@cp2m.mk
Property

A 2 bedroom apartment in Karposh for R...

Skopje › Skopje › Karposh
За закуп: 240 € Квадратура 68 m²

We are offering an apartment which would be an affordable housing opportunity in Karposh. The apartment is on the third floor with west orientation. It consists of a spacious living and dining room, a...
Ref. GG 524
3930 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk
Property

Стан за издавање во близина на градски...

Skopje › Skopje
За закуп: 600 € Квадратура 90 m²

Се издава стан во близина на градскиот парк. Станот е со површина од 93м2 и располага со широка и светла дневна соба, целосно опремена кујна со трпезарија, бања и гостински тоалет. Интимниот дел има ...
Ref. GG 504
5911 Прегледи
Agent
072253603
ggpoint@cp2m.mk
Property

Се нуди стан за ИЗДАВАЊЕ во КИСЕЛА ВОД...

Skopje › Skopje › Kisela Voda
За закуп: 400 € Квадратура 83 m²

Се ИЗДАВА наместен стан во Кисела Вода , блиску до Центар. Станот е со површина од 83м2 лоциран на четврти од 4 ката . Станот располага со светол и простран дневен престој со балкон . Во склоп на дне...
Ref. GG 465
5498 Прегледи
Agent
070395153
david.nikolovski@cp2m.mk