Празен стан за канцелариско работење во Центар
700.00€

Опис на имот
Нудиме празен стан за деловно работење лоциран во Центар во близина на Беко. Просторот располага со 150м2 распределени на 4 посебни простории, два тоалета и балкон. Во близина на просторот е лоцирана катна гаража која го олеснува паркирањето во Центарот на градот.
Детали за имот
 • Референца: GG 1299
 • Статус : Искористено
 • Целокупна квадратура : 150 m²
 • Град : Skopje
 • Населено место : Centar
 • Внатрешна квадратура : 0 m²
 • Соби : 4
 • Цена/m2 : 0.00€
 • Адреса : ---
 • Хипотека :
 • Прегледи : 429
 • Кат : 5
Функционалности
Контакт
Име*
Телефон*
Емаил*
Порака*

Агент

Stole Gjorgjievski
070 395 262

Детали за агенцијата

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Локација
Симулатор
Сума
Време(Години)
Камата %
Месечна исплата Број на исплати
Вкупна камата Вкупно исплати