Деловен простор за ИЗНАЈМУВАЊЕ во Центар
2 500.00€

Опис на имот
Компанијата Century21GG'sPoint нуди куќа за деловно работење во Центар. Куќата е изградена во 1931 година, а целосно и темелно реновирана во 2010 година (зајакнати бетонски ѕидови и дополнителни столбови, хидро- и термоизолирана, нови инсталации- електрична, водоводна, канализациона, REHAU термоизолациони прозорци, шпанска санитарија во тоалетите, систем за обезбедување, вграден приклучок за телефон, кабловска телевизија и оптички интернет, централна топлификациона мрежа, како и климатизери.Приземјето и спратот се организирани со по 4 канцеларии, додека на поткровјето има една канцеларија, одвоена со стаклени ѕидови, а остатокот е отворен (океан) простор.Спратот и поткровјето се поврзани со внатрешни скали, и формираат една целина, додека приземјето е посебна целина.На секој спрат има комплетно опремени чајни кујни, како и тоалети.Во склоп на објектот, има и ѕидана гаража (за едно возило), заден двор, како и мала (градинарска) куќа во дворот.Куќата е слободна од 01.04.2019
Детали за имот
 • Референца: GG 1171
 • Статус : Искористено
 • Целокупна квадратура : 317 m²
 • Град : Skopje
 • Населено место : Centar
 • Внатрешна квадратура : 0 m²
 • Соби :
 • Цена/m2 : 0.00€
 • Адреса : ---
 • Хипотека :
 • Прегледи : 710
 • Кат :
Функционалности
Контакт
Име*
Телефон*
Емаил*
Порака*

Агент

David Nikolovski
070395153

Детали за агенцијата

CENTURY 21 GG's Point
+389 2 3225 021
Локација
Симулатор
Сума
Време(Години)
Камата %
Месечна исплата Број на исплати
Вкупна камата Вкупно исплати